קייטרינג בצפון כשר מתייחס לאזור מקו הרוחב של עתלית במערב ועד הכנרת במזרח. כלומר, אם נמתח קו דמיוני בין עתלית לבית שאן נקבל את אזור הצפון כפי שנהוג לסמן אותו. האלמנט של קייטרינג כשר יכול להכיל מספר רמות של כשרות. הרמה המחמירה ביותר היא כמובן של הבד"ץ. בהתחשב בעובדה כי בצפון יש ריכוזי אוכלוסייה של חרדים באזור צפת וכן ביבניאל, בהחלט שווה לקחת את עניין הבד"ץ בחשבון. כמו כן יש לא מעט אנשים מסורתיים, בעיקר באזור חיפה והקריות שחשוב להם שהקייטרינג באירוע שהם מתכננים יהיה כשר. אולי לא בד"ץ אבל בהשגחת הרבנות האזורית לכל הפחות. הכשרות המחמירה ביותר דורשת ממי שמקבל אותה להקפיד גם על שעות עבודה שלא בתוך זמן השבת. לעומת זאת ברמות הפחות מחמירות אין כל מניעה מעבודה במהלך השבת.
מבחינת הלקוחות, יש יתרון חשוב מאוד בכל מה שקשור לכשרות וזה השגחה, פיקוח ובקרה. הכשרות מחייבת להקפיד על היגיינה מינימלית, טריות ומקור אמין וטוב של חומרי הגלם. מכאן ניתן להבין מדוע גם חילונים רבים מבקשים שהשירות קייטרינג עבור האירוע שלהם יהיה בעל תעודת כשרות. חשוב גם להבין כי החלטה על תפריט צמחוני בהיבט של הכשרות הינה בעלת משמעות גדולה. בניגוד לשירותי קייטרינג לא כשרים שבהם ניתן לשלב צמחוני, בשירות.
כדי לקבל תמונת מצב נכונה והגונה של ספקי שירות טובים צריך להזמין מספר הצעות מחיר מטעם שלוש ספקי שירות לכל הפחות. השוואה פרטנית של כל השלושה יכולה לסגור את הקצוות ולסייע בקבלת החלטות. החל מדרגת הכשרות, דרך הצמחוני ועד לתקציב המושקע במרכיב האוכל מתוך כלל התקציב לאירוע.